Tips till dig som funderar på nybyggnation

* Artiklar

Nyttiga artiklar

Tips till dig som funderar på nybyggnation

Tips till dig som funderar på nybyggnation

De senaste fem åren har försäljningen av nya byggprojekt på Costa Blanca tagit fart rejält. Nya bostadsområden kommer att etableras, med moderna lägenheter, radhus och småhus på marknaden. Nya projekt startas och projekt som stoppades under finanskrisen håller på att slutföras.

Att köpa nybyggnation i Spanien ger dig samma fördelar som hemma. Du får bland annat den senaste byggtekniken. Du har ofta också möjlighet att påverka ditt nya hem. Kanske vill du välja material själv, göra tillval eller ändra planlösning?

När din bostad står färdig kommer byggherren först besiktiga bostaden. Det är också nödvändigt att en arkitekt godkänner arbetet. Innan du skriver under handlingen har du en undersökningsskyldighet.

Spanienbostäder gör en genomgång av bostaden för din räkning, men du kan även välja en extern besiktningsman om du så önskar. När du tagit över bostaden kan du flytta in och göra en lista över eventuella anpassningsbehov.

Om du upptäcker fel eller brister i ditt nya hem har du upp till ett år på dig att ge feedback till byggherren. Utöver det har du 10 års garanti på alla konstruktionsdelar när du köper nyproduktion i Spanien.

Låt oss söka efter dig! Det finns ett stort utbud av bostäder på marknaden med stor variation och det kan snabbt bli lite övermäktigt att hitta alla på egen hand. Lämna dina kontaktuppgifter nedan så ordnar vi ett telefonmöte för att bedöma dina behov så att vi kan hitta alternativ som passar dina önskemål och behov.

Share

Du kanske också är intresserad…

Tips till bostadsköpare
Tips for buying

Tips till bostadsköpare

Frågor och svar
Property market

Frågor och svar

WhatsApp